رئیس مجلس با بازدید از مقر سپاه نسبت به قرار گرفتن در لیست سیاه اتحادیه اروپا هشدار داد

امتداد نور – محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح روز شنبه با حضور در ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری امتداد نور ، قالیباف در این دیدار به قطعنامه اخیر پارلمان اروپا درباره ایران که خواستار قرار دادن سپاه در فهرست گروه های تروریستی شده بود، واکنش نشان داد.
این قطعنامه با اکثریت قاطع به تصویب رسید و از شورای اروپا خواسته شد تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه های تروریستی قرار دهد.
آنها همچنین از شورا و کشورهای عضو میخواهند که سپاه و نیروهای تابعه آن از جمله شبهنظامیان بسیج و نیروی قدس را به فهرست تروریستی اتحادیه اروپا اضافه کنند.
هر کشوری که سپاه در آن عملیات نظامی، اقتصادی یا اطلاعاتی دارد، باید روابط خود را با این سازمان قطع و غیرقانونی کند.
مقامات، قانونگذاران، روحانیون ارشد، مقامات نظامی و شخصیت های رسانه ای، همگی به شدت به تحریم سپاه توسط اتحادیه اروپا واکنش نشان دادند.
همه آنها گفته اند که ایران به شدت به این اقدام واکنش نشان خواهد داد. محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس روز جمعه گفت که ایران مطمئناً با اروپاییها به شیوهای متفاوت برخورد خواهد کرد.
قالیباف در دیدار با سرلشکر سلامی گفت: مجلس آمادگی دارد در صورت قرار گرفتن سپاه در لیست سیاه به اتحادیه اروپا پاسخ قاطع بدهد.
پارلمان اروپا باید بداند که پیشنهادی که ارائه کرده نمی تواند واقعیت ها را تغییر دهد.
داعش توسط جبهه استکبار غرب حمایت و تجهیز شد و کسی که با تروریسم مبارزه کرد و به حضور داعش در منطقه پایان داد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
این حقیقتی است که اروپا نمی تواند آن را وارونه جلوه دهد، زیرا همه سازمان های بین المللی و مردم صادق به آن اذعان دارند.
وی افزود: از سوی دیگر، اروپاییها امروز از تروریسم حمایت میکنند. پارلمان اروپا امروز از گروهک منافقین حمایت می کند که بیش از 17000 نفر از مردم عزیز ایران را از زن و کودک گرفته تا پیر و جوان را شکنجه و ترور کردند.
اگر این اقدام اروپا صورت بگیرد، قطعاً آنها جزو همین تروریست ها محسوب می شوند و رفتار ما با آنها در منطقه نیز همین خواهد بود.
قالیباف تصریح کرد: باید بدانند که ما در سطحی از بازدارندگی قرار داریم که نه تهدید بالقوه و نه تهدید بالفعل هیچ تهدیدی برای ما نیست. همانطور که می دانند ما در برابر آنها پاسخگو هستیم و اگر کاری انجام دهند ضربه سختی به آنها وارد می شود.
وی ادامه داد: امروز شورای اروپا باید تصمیم بگیرد که آیا پنجره عقلانیت را ببندد و به سمت دفاع از تروریسم حرکت کند یا تصمیم دیگری بگیرد. ما در شورای اسلامی آمادگی داریم با هر اقدامی که بخواهد به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آسیب برساند و حقیقت را تحریف کند قاطعانه برخورد کنیم.
سرلشکر سلامی پس از این دیدار به اروپایی ها توصیه کرد که از تکرار اشتباهات خود خودداری کنند.
به گزارش ایرنا، سرلشکر سلامی گفت: اگر تلاش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه نیروی قدس و رهبری شهید سلیمانی نبود، آتشفشان تروریستی ایجاد شده توسط آمریکایی ها اروپایی ها را در بر می گرفت و امنیت امروز اروپا از بین می رفت.
وی افزود: همانطور که ترامپ گفت، اوباما خالق تروریسم بود و این پدیده را برای اولین بار در سرزمین های اسلامی ایجاد کرد. اما این آتش در حاشیه اروپا بود. اگر مهار نمی شد، تمام سطوح جغرافیایی اروپا را در بر می گرفت. اما عادت اروپایی ها و آمریکایی ها این است که همیشه جای جلاد و شهید و ظالم و مظلوم را عوض می کنند.
سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: اروپا دو بار درگیر جنگ جهانی شد و امروز اروپای جدید بر ویرانههای همان جنگهای گذشته شکل گرفته است. اروپا از اشتباهات گذشته خود درس نگرفته و فکر می کند با چنین اظهاراتی می تواند این ارتش عظیم را که سرشار از قدرت ایمان، اعتماد، قدرت و اراده است، متزلزل کند.
وی ادامه داد: ما هرگز نگران چنین تهدیدهایی نیستیم و حتی به آنها عمل نمی کنیم زیرا هر چقدر دشمنان به ما فرصت عمل بدهند، قوی تر عمل می کنیم. سپاه اساساً در عمل قوی است، کسانی که امکان حرکت را برای سپاه فراهم می کنند، به نفع سپاه کار کرده اند. اما ما به اروپایی ها توصیه می کنیم که اشتباهات گذشته خود را تکرار نکنند.
سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: اگر اروپایی ها اشتباه کنند باید عواقب اشتباه خود را بپذیرند.
حمیدرضا مقدم فر، مشاور فرمانده کل سپاه، گفته است که اقدام اتحادیه اروپا، نیروهای نظامی اروپایی را زیر سیلی سپاه قرار می دهد.
وی گفت: اگر شورای اروپا به این قطعنامه عمل کند، پیامدها و پیامدهای متعددی برای اروپایی ها خواهد داشت.
دوستان و هم دشمنان موافق هستند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگترین و مؤثرترین مبارز جهان علیه سازمانها و گروههای تروریستی است.
مقدم فر در مقالهای که توسط تسنیم منتشر شده است، نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر سازمان تروریستی بدنام ایجاد شده توسط آمریکا و مورد حمایت اروپا را علیه ملتها، اقوام، مذاهب و عقاید مختلف، متلاشی کرده است.
با گروه تروریستی داعش جدیدترین و بارزترین نمونه مبارزه سپاه با تروریسم بود. داعش که توسط آمریکا ایجاد شده بود و مورد حمایت اروپا بود، تمام غرب آسیا را می بلعید و هیچ پیروان مسلمان، مسیحی و یهودی از اعمال شیطانی، قتل، جنایت و وحشت این گروه در امان نبودند.
نه عرب ها، نه فارس ها، نه کردها و نه هیچ قوم دیگری از تهدید آنها در امان نبودند. اما سپاه با آن مقابله کرده و موجودیت شیطانی آن را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.
وی افزود: با توجه به تهدید عظیم داعش و با توجه به این واقعیت که اکنون همه دنیا از آن آگاه هستند، بسیاری از ملت ها تشخیص می دهند که این سپاه و حاج قاسم سلیمانی (فرمانده فقید نیروی قدس سپاه) بودند که ایستادند.
به این تروریست ها حال، اگر جامعه یا مجلسی احمقانه بخواهد به این مبارزان ضد تروریسم برچسب تروریست بزند، آنچه در واقع اتفاق میافتد نشاندهنده نیت واقعی در پس استفاده اروپاییها و آمریکاییها از برچسب است.
جهان بیش از هر زمان دیگری متوجه خواهد شد که این عناوین تنها ابزاری در دست برخی سیاستمداران غربی است و بیانگر یک باور و حقیقت نیست.
در نتیجه، برچسب زدن به سپاه بیش از هر چیز نشان میدهد که اروپا و آمریکا مخالف مقابله با تروریسم هستند تا با خود تروریسم. علاوه بر این، تروریسم، در اصل، نتیجه تمایل لیبرالیسم برای استثمار دیگران است.
این مشاور گفت: برچسب زدن اروپاییها به سپاه هیچ تغییری در سپاه ایجاد نمیکند زیرا اولاً سپاه همیشه تحت فشار و شدیدترین تحریمها از سوی حامیان تروریسم از جمله آمریکا و اروپا بوده است.
ثانیاً، سپاه مانند گذشته به مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد. اقدام اتحادیه اروپا نمونه دیگری از حماقت اروپا خواهد بود، زیرا آنها خود را “تهدیدی علیه مبارزه با تروریسم” می نامند.
به عبارت دیگر، اروپا رسماً اعلام خواهد کرد که نیروهایش تهدیدی مستقیم برای سپاه خواهند بود. این نشان دهنده معنای روشنی در چارچوب نظامی و استراتژیک است.
یعنی سپاه اکنون نیروهای نظامی این کشورهای اروپایی را مانند داعش و سنتکام تهدیدی برای ملتها و جغرافیای منطقه میداند.
برخی از مقامات اروپایی گفته اند که رویکرد پارلمان آنها احساسی است. با این حال، من می خواهم تأکید کنم که هیچ احساسی چنین احمقانه نخواهد بود. این رویکرد حماقت محض است.
اروپایی ها می خواهند نیروهای نظامی خود را در منطقه زیر سیلی سپاه قرار دهند. اروپاییها میتوانند این کار را انجام دهند، اما امتحان کردن این یکی برای آنها بیضرر نخواهد بود
پایان خبر/