اعتراضات
0 0
Read Time:4 Minute, 40 Second

دوگانگی غرب در طبقه بندی اعتراضات به خوب و بد

اعتراضات

امتداد نور – روزنامه محافظه کار کیهان از رفتار دوگانه غرب در خصوص اعتراضات خیابانی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری امتداد نور ، کیهان منتشر کرد: رهبران برخی از کشورهای غربی نه تنها آشوبگران، بلکه معترضان مسالمت آمیز محیط زیست را نیز به شدت سرکوب می کنند. اما وقتی صحبت از مقابله با تروریست‌های جدایی‌طلب و قاتل در ایران می‌شود، با قرار دادن آنها تحت عنوان «مردم معترض» از آنها حمایت کامل می‌کنند. این رسوایی و تناقض به جایی رسیده است که شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال سعودی مستقر در لندن با حمایت همه جانبه دولت انگلیس علناً خواهان ترور و کشتار نیروهای پلیس ایران است.

کیهان در گزارشی دیگر با انتقاد از یکی از روزنامه های اصلاح طلب نوشت: مدعیان اصلاحات اعلام کردند صدای مردم کردستان هستند اما سانسور خبر مهم پروژه آبرسانی به سنندج در رسانه های آنها نشان داد که فریب مردم کار آنهاست.

اعتماد: چهار سناریو برای برجام

روزنامه اعتماد اصلاح طلب به وضعیت پیچیده پیش روی برجام پرداخته و در این مورد به چهار سناریو اشاره کرده است.

برخی اصرار دارند که احیای برجام را باید یک پروژه شکست خورده تلقی کرد و اساسا برجام دیگر وجود خارجی ندارد.

در مورد سیاست فشار حداکثری غرب علیه ایران، برخی معتقدند که طرف مقابل در تلاش است امتیازات بیشتری به دست آورد و تهران را وادار به عقب نشینی از برخی مواضع خود کند، مانند چهره هایی مانند لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال یا علی واعظ. که نزدیک به تیم مذاکره کننده آمریکایی هستند، معتقدند حتی اگر ایران با متن نهایی روی میز در پایان مرداد موافقت می کرد، طرف آمریکایی آن را نمی پذیرفت.

برخی برای حفظ هسته اصلی توافق به پیشنهاد توافق موقت بازگشته و از مزایای آن در مقایسه با عواقب شکست کامل توافق صحبت می کنند. در این سناریو، غرب می‌تواند به دنبال توقف بخش‌های حساس برنامه هسته‌ای ایران باشد و تهران می‌تواند در ازای لغو برخی تحریم‌ها توسط طرف مقابل، از مزایای اقتصادی محدودی بهره‌مند شود.

چند نفر پیش‌بینی می‌کنند که غرب، از جمله اروپا و آمریکا، به دنبال خرید زمان و ایجاد فضایی برای احیای برجام هستند، حتی اگر ایده توافق موقت مطرح شود. برجام پلاس می تواند به معنای گنجاندن تعهدات هسته ای بیشتر برای ایران در متن توافق جدید یا مذاکرات درباره توانمندی های موشکی و فعالیت های منطقه ای ایران باشد.

وطن امروز: توصیه ضد تروریستی

محافظه کار وطن امروز گفته است که پروژه اصلی معماران اغتشاشات ایجاد ناامنی، جنگ داخلی و ویرانی است و از اقدامات تروریستی خودداری نمی کنند.

رفتار و اظهارات براندازان در ماه های اخیر جنبه تروریستی داشته است. آنها در سخنرانی های خود افراد را به انتقام تروریستی تهدید می کنند و هر زمان که فرصتی پیدا کرده اند دست به اقدامات تروریستی مانند حمله به نیروهای امنیتی می زنند. در این شرایط، مقابله با آنها یک اقدام ضد تروریسم است. به خطر انداختن امنیت ملی با تهدید مردم و وادار کردن آنها به انجام کاری که به نفع تروریست ها است غیرقابل تحمل است. و رفتار مدارا فقط ناامنی ها را تشدید می کند.

شرق: محبوبیت واجب

روزنامه شرق در تفسیری نوشت تیم ملی فوتبال و به طور مشخص بازیکنان در شرایط حساسی قرار دارند.

جانبداری جدید برخی از مسئولان و چهره های محافظه کار نسبت به بازیکنان تیم ملی فوتبال نیز به دلیل مصلحت اندیشی سیاسی و مربوط به «فضای کنونی» ایران است وگرنه بسیاری از این بازیکنان پیش از آنکه مورد توجه قرار گیرند، در کانون انتقاد قرار گرفته اند. نویسنده نوشت: یک “خط قرمز”.

البته در این بین فقط باید برای بازیکنان تیم ملی متاسف شد که ناخواسته وارد فضایی شده اند که مورد انتقاد هر دو یا چند طرف قرار می گیرند. در این مرحله آنها در دوراهی قرار گرفته اند و نمی دانند چه رفتاری آنها را به همان تیم ملی تبدیل می کند که مورد علاقه «همه» است و این تیم و دستاوردهای آن را به نفع خود مصادره نمی کند.

همشهری: دیکتاتورهای مجازی

روزنامه همشهری که بیشتر انعکاس نظرات شهرداری تهران است، در شبکه های اجتماعی دیکتاتورهای مجازی را مورد توجه قرار داده است.

“دیکتاتوری مجازی” توسط خرابکاران در حوادث اخیر بسیار برجسته شده است. این رویکرد در تضاد آشکار با شعار «زنان، زندگی، آزادی» است و هیچ صدای مخالفی را بر نمی تابد و با ایجاد «جو رعب و وحشت» سعی در خاموش کردن مخالفان دارد.

در هفته‌های اخیر مظاهر مختلفی از آن را شاهد بودیم، از اجبار و ارعاب مغازه‌داران و کسبه بازار برای بستن مغازه‌ها تا تهدید رانندگان کامیون و دیگران به اعتصاب. همگی مصداق بارز رفتار دیکتاتوری مردمی هستند که شعار آزادی می دهند و جمهوری اسلامی را به سرکوب صدای مخالفان متهم می کنند.

آرمان امروز: نامه های بی پاسخ

روزنامه اصلاح طلب آرمان امروز بخشی از مناظره محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب و محمد سعید احدیان، مشاور سیاسی رئیس مجلس را منعکس کرده است.

خاتمی در سه نامه به رهبری پیشنهاد داد که از همان گام اول به مسائل [داخلی] رسیدگی شود که البته بی پاسخ مانده است. این در حالی است که برخی می گویند «چرا اصلاح طلبان کاری نمی کنند» که این توقع غیر راهبردی است و براندازان به ما توهین می کنند و می گویند «شما سوپاپ اطمینان جمهوری اسلامی هستید».

دولت باید سعی کند واسطه ای برای شنیدن حرف های نسل معاندی داشته باشد که بهترین گزینه آنها اصلاح طلبان بودند اما این گزینه را خراب کردند و اکنون مردم همسایه دولت هستند و در بحران ها تنش بین این دو به وجود می آید. آرمان امروز از ابطحی نقل کرد.

پایان خبر/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *